
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 lingurite lingurita | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
Nucsoara
Nucsoara (dupa gust) | ||
500 g g | Spanac Spanac | |
250 g g | Creveti Creveti | |
Piper negru
Piper negru (Sare iodata fina ) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (Sare iodata fina ) | ||
200 g g | Frisca Frisca | |
300 ml ml | Supa de rosii Supa de rosii | |
300 ml ml | Vin spumant Vin spumant | |
4 bucati bucata | Esalota Esalota | |
4 linguri lingura | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti gratinati
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie si se curata ceapa. In 2 linguri de unt fierbinte se prajeste, pana devine lucioasa. Se stinge cu vin spumant si se lasa la scazut pana la injumatatirea cantitatii de lichid. Se adauga supa si frisca, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la scazut pana cand amestecul devine cremos.
Intre timp se curata crevetii, se spala si se usuca.
Spanacul scurs se lasa la scazut in restul de unt. Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara si se pune in patru forme unse pentru cuptor.
Deasupra, se pun rasfirati crevetii asezonati cu sare, piper si suc de lamaie. Se toarna sosul si se lasa 20 de minute in cuptorul preincalzit la 200 grade C. Se servesc, preferabil, cu paine alba cu crusta crocanta. Pofta buna!