
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti prajiti cu ghimbir si fructe
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Cozile de creveti se lasa la decongelat, daca e cazul se indeparteaza intestinul negru, se spala si se sterg prin tamponare. Se curata ghimbirul si se toaca marunt. Se amesteca zeama de lamaie verde cu miere, sos de soia si ulei, se adauga ghimbirul si se potriveste de gust. Se amesteca cu crevetii, se acopera si se lasa 2 ore la marinat, in frigider.
Se curata mango, se taie pulpa de pe sambure. Se cojeste fructul kaki si se taie felii. Se desface salata, se spala si se lasa sa se scurga. Se repartizeaza pe 4 farfurii.
Se scurg crevetii si se prajesc impreuna cu mango 1 minut, intr-o tigaie cu strat anti-aderent. Se stropesc cu sosul de marinat si se prajesc cca. 3 minute, pe o parte si pe alta. In ultimul minut se adauga kaki. Crevetii si fructele impreuna cu sosul obtinut se aseaza peste salata.