meriți să fii surprins
Creveti cu fusilli all’arrabbiata si vin alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
2 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(rosu)
250 g g Ciuperci Ciuperci
(grill)
2 catei catel Usturoi Usturoi
400 g g Rosii tocate Rosii tocate
300 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
1 linguri lingura Pasta de rosii Pasta de rosii
1 lingurite lingurita Condimente Condimente
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
250 g g Paste fusilli Paste fusilli
120 g g Boabe de porumb Boabe de porumb
350 g g Creveti Creveti

Creveti cu fusilli all’arrabbiata si vin alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o cratita mare, caliti ceapa si ardeii, la foc moderat, pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si usturoiul si mai caliti 3 minute, amestecand din cand in cand. Adaugati rosiile taiate, pasta de rosii, vinul, condimentele pastelor. Fierbeti la foc mic 12 -15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa putin. Intre timp, fierbeti pastele cf instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-le bine.

In sosul de tomate adaugati boabele de porumb si crevetii si puneti-le din nou la fiert. Cand clocotesc, dati focul mai mic si mai fierbeti inca 4, 5 minute, pana se incalzesc bine

Puneti pe o farfurie jumatate paste si in cealalta jumatate sosul preparat mai devreme. Presarati o lingurita de parmesan ras si ornati cu o frunza de busuioc.