
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti cu fusilli all’arrabbiata si vin alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o cratita mare, caliti ceapa si ardeii, la foc moderat, pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si usturoiul si mai caliti 3 minute, amestecand din cand in cand. Adaugati rosiile taiate, pasta de rosii, vinul, condimentele pastelor. Fierbeti la foc mic 12 -15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa putin. Intre timp, fierbeti pastele cf instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-le bine.
In sosul de tomate adaugati boabele de porumb si crevetii si puneti-le din nou la fiert. Cand clocotesc, dati focul mai mic si mai fierbeti inca 4, 5 minute, pana se incalzesc bine
Puneti pe o farfurie jumatate paste si in cealalta jumatate sosul preparat mai devreme. Presarati o lingurita de parmesan ras si ornati cu o frunza de busuioc.