Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | |
250 g g | Ciuperci
Ciuperci (grill) | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
400 g g | Rosii tocate Rosii tocate | |
300 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
1 linguri lingura | Pasta de rosii Pasta de rosii | |
1 lingurite lingurita | Condimente Condimente | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
250 g g | Paste fusilli Paste fusilli | |
120 g g | Boabe de porumb Boabe de porumb | |
350 g g | Creveti Creveti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti cu fusilli all’arrabbiata si vin alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o cratita mare, caliti ceapa si ardeii, la foc moderat, pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si usturoiul si mai caliti 3 minute, amestecand din cand in cand. Adaugati rosiile taiate, pasta de rosii, vinul, condimentele pastelor. Fierbeti la foc mic 12 -15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa putin. Intre timp, fierbeti pastele cf instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-le bine.
In sosul de tomate adaugati boabele de porumb si crevetii si puneti-le din nou la fiert. Cand clocotesc, dati focul mai mic si mai fierbeti inca 4, 5 minute, pana se incalzesc bine
Puneti pe o farfurie jumatate paste si in cealalta jumatate sosul preparat mai devreme. Presarati o lingurita de parmesan ras si ornati cu o frunza de busuioc.