
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCreveti cu fusilli all’arrabbiata si vin alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o cratita mare, caliti ceapa si ardeii, la foc moderat, pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si usturoiul si mai caliti 3 minute, amestecand din cand in cand. Adaugati rosiile taiate, pasta de rosii, vinul, condimentele pastelor. Fierbeti la foc mic 12 -15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa putin. Intre timp, fierbeti pastele cf instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-le bine.
In sosul de tomate adaugati boabele de porumb si crevetii si puneti-le din nou la fiert. Cand clocotesc, dati focul mai mic si mai fierbeti inca 4, 5 minute, pana se incalzesc bine
Puneti pe o farfurie jumatate paste si in cealalta jumatate sosul preparat mai devreme. Presarati o lingurita de parmesan ras si ornati cu o frunza de busuioc.