meriți să fii surprins
Cheesecake japonez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Crema de branza Crema de branza
120 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
6 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
Sare Sare
1 bucati bucata Coaja de lamaie Coaja de lamaie
1 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
60 g g Faina Faina
20 g g Amidon Amidon
180 ml ml Lapte Lapte
60 g g Unt Unt
6 bucati bucata Albusuri Albus

Cheesecake japonez

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(54)

Mod de preparare

Pune crema de branza impreuna cu 100 g zahar si zahar vanilinat intr-un bol mai mare si amesteca bine. Adauga galbenusurile, sare, coaja si zeama de la o lamaie si omogenizeaza foarte bine totul. Apoi, pune faina si amidonul si amesteca din nou cu ajutorul unui tel. Adauga laptele si untul topit si omogenizeaza din nou amestecul. Pune deoparte si apoi bate albusurile cu 20 g zahar pe care apoi le incorporezi in amestecul pregatit mai devreme. Spuma de albusuri obtinuta nu trebuie sa fie tare, ci aerata.

Toarna amestecul inr-o tava cu inel unsa cu unt, tava pe care o pui intr-o tava de cuptor in care adaugi apa.

Baga la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 190 °C, timp de 20 minute, apoi, coboara temperatura la 150°C timp de 30 minute.

Inainte de a scoate cheesecake-ul din cuptor, misca usor tava pentru a vedea daca este inchegat. Daca este, scoate-l din tava de cuptor si lasa-l in tava cu inel sa ajunga la temperatura camerei. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, pune-l in frigider si lasa-l peste noapte.

A doua zi, scoate cheesecake-ul din forma, pudreaza-l cu zahar si serveste cu fructe de padure sau dulceata sau ciocolata.

Pofta buna!