
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
900 ml ml | Inghetata
Inghetata (latte macchiato) | |
1 l l | Inghetata
Inghetata (cu stracciatella) | |
1 l l | Inghetata
Inghetata (de ciocolata) |
glazura
40 g g | Zahar Zahar | |
1 linguri lingura | Cacao Cacao | |
150 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
5 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
2 linguri lingura | Apa Apa | |
200 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra |
decor
10 g g | Cacao Cacao | |
Zmeura Zmeura |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTort trio de inghetata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scoateti inghetata de la congelator si o lasati 10 minute la temperatura camerei pentru a putea lucra cu ea. Nu le scoateti pe toate in acelasi timp, ci, pe rand.
Pentru inceput, scoateti inghetata latte macchiato.
Pregatiti o forma de chec in care puneti inghetata latte macchiato si o bagati la congelator 10 -15 minute sau pana ingheata.
Apoi, scoateti de la congelator inghetata cu stracciatella si puneti peste stratul de inghetata latte macchiato un strat de inghetata cu stracciatella si bagati din nou la congelator pentru 10 - 15 minute sau pana ingheata.
Cand cele 2 straturi sunt inghetate, adaugati si inghetata de ciocolata si bagati din nou la congelator pentru 10 - 15 minute. Intre timp, pregatiti glazura.
Pentru glazura, puneti intr-un vas zaharul si pudra de cacao. Adaugati frisca lichida si amestecati. Lasati pe foc pana incepe sa fiarba si se topeste zaharul. Luati de pe foc si adaugati gelatina deshidratata in 2 linguri de apa si apoi ciocolata topita si amestecati pana obtineti un amestec omogen.
Scoateti tortul de inghetata din tava, il puneti pe un grilaj si turnati glazura de ciocolata racita putin. Imbracati tortul in intregime cu glazura. Presarati tortul cu cacao si ornati-l cu zmeura. Bagati-l la congelator peste noapte si serviti a doua zi.
Pofta buna!