Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
300 g g | Inghetata Inghetata | |
180 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt |
optional
Afine Afine | ||
Capsuni Capsuni | ||
Alune de padure Alune de padure | ||
Miez de nuca Miez de nuca |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIce Cream Cake
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu hartie de copt sau spray non-stick o tava de 20x15cm.
Cantarim intr-un bol 300g inghetata. Lasam inghetata sa se topeasca cat sa o putem amesteca si sa fie cremoasa.
Amestecam faina si praful de copt. Turnam peste inghetata. Amestecam cat sa fie incorporate, folosind o spatula sau o lingura de lemn.
Turnam compozitia in tava, nivelam cu spatula. Adaugam fructe sau nuci.
Coacem 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. E atat de pufoasa si de aromata. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.