meriți să fii surprins
Ice Cream Cake

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
In cazul Ice Cream Cake, posibilitatile sunt nenumarate, in functie de inghetata pe care alegeti sa o folositi!

Ingrediente

300 g g Inghetata Inghetata
180 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt

optional

Afine Afine
Capsuni Capsuni
Alune de padure Alune de padure
Miez de nuca Miez de nuca

Ice Cream Cake

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(37)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu hartie de copt sau spray non-stick o tava de 20x15cm.

Cantarim intr-un bol 300g inghetata. Lasam inghetata sa se topeasca cat sa o putem amesteca si sa fie cremoasa.

Amestecam faina si praful de copt. Turnam peste inghetata. Amestecam cat sa fie incorporate, folosind o spatula sau o lingura de lemn.

Turnam compozitia in tava, nivelam cu spatula. Adaugam fructe sau nuci.

Coacem 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. E atat de pufoasa si de aromata. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.