
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
175 g g | Biscuiti digestivi Biscuiti digestivi | |
175 g g | Musli
Musli (crunchy rasberry) | |
100 g g | Unt Unt | |
300 g g | Afine Afine | |
30 g g | Zahar Zahar | |
50 ml ml | Apa Apa | |
900 ml ml | Inghetata
Inghetata (cu mascarpone si sos de fructe de padure) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTort cu inghetata si sos de afine
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topiti untul si dati prin chopper biscuitii si musli. Puneti biscuitii, musli si untul topit intr-un bol si formati un amestec nisipos, usor umed.
Spalati afinele si lasati-le la scurs. Puneti pe foc o tigaie, adaugati afinele, zaharul si apa si lasati-le sa fiarba amestecand din cand in cand. Lasati-le pe foc pana cand se formeaza sosul. Apoi, il transferati intr-un bol si il lasati sa se raceasca.
Intr-un vas termorezistent, adaugati un strat de amestec de biscuiti cu musli, strat pe care il formati cu o lingura. Peste acesta, adaugati un strat de sos de afine, apoi inghetata, iar un strat de amestec de biscuiti cu musli, iar sos de afine si la urma inghetata. Mai puteti adauga 2, 3 linguri de sos si presarati putin amestec nisipos. Bagati la congelator pentru 1-2 ore. Serviti semifredo… nu foarte inghetat.