meriți să fii surprins
Cartofi si rosii cu oregano si busuioc, la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1,5 kg kg Cartofi Cartof
4 linguri lingura Ulei Ulei
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
90 g g Branza tofu Branza tofu
Ulei Ulei
150 g g Rosii cherry Rosii cherry
(taiate jumatati)
10 g g Busuioc Busuioc
100 g g Salata mixta Salata mixta
50 g g Rosii cherry Rosii cherry
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
20 g g Mix seminte Mix seminte

Cartofi si rosii cu oregano si busuioc, la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:10 h
(189)

Mod de preparare

Curata cartofii, spala-I si tatie-I rondele. Pregateste o tava termorezistenta si aseaza cartofii in pozitie vertical, pe randuri, in tava. Asezoneaza cu ulei, sare, piper, oregano si da tava la cuptor, la 170°C, timp de 30 minute.

Cat timp stau cartofii la cuptor, pregateste branza tofu condimentata.

Taie branza tofu cubulete, pune-o intr-un bol, adauga sare, piper, oregano si la urma, ulei. Amesteca si pune-o deoparte.

Taie rosiile cherry in jumatati si toaca busuiocul marunt. Scoate cartofii din cuptor (dupa cele 30 de minute), adauga rosiile cherry taiate in jumatati si presara busuiocul tocat marunt. Da din nou tava la cuptor pentru inca 1 ora si 15 minute.

Cat timp sunt cartofii la cuptor, pregateste salata. Pune mixul de salata intr-un bol, adauga rosiile cherry taiate in jumatati, ceapa rosie taiata fasii, branza tofu condimentata, mixul de seminte, sare, piper, oregano si la urma, uleiul. Amesteca si serveste cu cartofii cu rosii, oregano si busuioc, la cuptor.

Pofta buna!