
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
50 g g | Muguri de pin Muguri de pin | ||
20 g g | Patrunjel Patrunjel | ||
1 bucati bucata | Ardei iuti rosii Ardei iute rosu | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Oregano Oregano | |||
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
Smantana din lapte de cocos
Smantana din lapte de cocos (iaurt de cocos) | |||
Salata mixta Salata mixta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartof dulce la cuptor cu sos chimichurri si iaurt de cocos
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Spala cartofii si pune-i in folie de aluminiu. Coace-i la cuptor timp de 75 de minute.
Pune semintele de pin intr-o tigaie si prajeste-le la foc mediu timp de 2,3 minute, pana devin aurii. Apoi, ia-le de pe foc si pune-le intr-un bol.
Cat stau cartofii la copt, pregateste sosul chimichurri.
Pasul 2
Pune intr-un chopper, patrunjelul tocat marunt, ardeiul iute rosu, fara seminte, tocat marunt si el, usturoiul tocat marunt, oregano, uleiul de masline si zeama de la o jumatate de lamaie.
Mixeaza pana obtii un sos fin.
Pasul 3
Dupa ce scoti cartofii, taie-i pe lungime si adauga o lingura de iaurt de cocos, putin patrunjel tocat si serveste-i cu salata mixta, semintele de pin si sosul chimichurri pregatit mai devreme.
Pofta buna!