
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartof dulce la cuptor cu sos chimichurri si iaurt de cocos
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Spala cartofii si pune-i in folie de aluminiu. Coace-i la cuptor timp de 75 de minute.
Pune semintele de pin intr-o tigaie si prajeste-le la foc mediu timp de 2,3 minute, pana devin aurii. Apoi, ia-le de pe foc si pune-le intr-un bol.
Cat stau cartofii la copt, pregateste sosul chimichurri.
Pasul 2
Pune intr-un chopper, patrunjelul tocat marunt, ardeiul iute rosu, fara seminte, tocat marunt si el, usturoiul tocat marunt, oregano, uleiul de masline si zeama de la o jumatate de lamaie.
Mixeaza pana obtii un sos fin.
Pasul 3
Dupa ce scoti cartofii, taie-i pe lungime si adauga o lingura de iaurt de cocos, putin patrunjel tocat si serveste-i cu salata mixta, semintele de pin si sosul chimichurri pregatit mai devreme.
Pofta buna!