meriți să fii surprins
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

12 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
0,5 bucati bucata Ceapa Ceapa
50 g g Morcovi Morcov
Patrunjel Patrunjel
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
12 bucati bucata Ou de prepelita Ou de prepelita
30 g g Parmezan ras Parmezan ras

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(46)

Mod de preparare

Spala ciupercile, usuca-le, toaca coditele, iar palariile lor pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da-le la cuptor in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.

Incinge putin ulei intr-o tigaie, adauga ceapa tocata marunt, caleste-o, adauga coditele ciupercilor tocate marunt, morcovul ras si caleste. Asezoneaza cu sare, piper si oregano. Opreste focul si presara patrunjel tocat. Pune amestecul intr-un bol.

Scoate ciupercile de la cuptor, umple-le cu amestecul de ceapa, codite de ciuperci si morcov, iar deasupra pune un ou de prepelita si presara parmezan ras.

Dati din nou la cuptor, la 180°C, timp de 5-10 minute sau pana se face oul de prepelita.

Pofta buna!