
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
300 g g | Broccoli Broccoli | |
300 g g | Conopida Conopida | |
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
10 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
250 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
5 bucati bucata | Oua Ou | |
125 ml ml | Iaurt Iaurt | |
50 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
100 g g | Cascaval ras Cascaval ras | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Usturoi granulat Usturoi granulat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccoli si conopida la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbe conopida si broccoli in apa cu sare, 8-10 min sau pana sunt al dente. Nu le fierbe peste masura, trebuie sa ramana usor crocante. Le treci pe sub jet de apa foarte rece, astfel broccoli isi va mentine culoarea si textura, pentru ca opresti procesul de fierbere.
Intr-o tava incapatoare (35x35cm) unsa cu unt, pune broccoli, conopida, felii de ardei rosi, rosii cherry. Amesteca ouale, iaurtul, grana padano, cascavalul. Condimenteaza cu sare, piper, usturoi. Toarna peste legumele din tava.
Coace broccoli si conopida la cuptor 25-30 min la 180°C sau pana au o crusta aurie.
Sa iti fie de cel mai bine!

Tot ce trebuie sa stii despre reteta: Poti pregati toate ingredientele din timp, le pui in tava, le acoperi cu folie alimentara si la lasi la frigider chiar 24 de ore fara probleme. Cand esti gata sa pregatesti broccoli si conopida la cuptor, doar incingi cuptorul si gata. Poti renunta la cubuletele de bacon pentru o masa si mai light. Daca vrei sa faci o masa si mai satioasa, poti adauga carbohidrati ca o garnitura - orez fiert, paste, quinoa. Daca vrei extra savoare? Adauga si ceapa sau usturoi verde, leurda sau ierburi aromatice - busuioc, oregano, patrunjel, toate merge perfect in amestecul de oua, iaurt si branza.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.