Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurger vegetarian cu avocado si conopida
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregateste amestecul pentru conopida. Pune intr-un bol faina, praful de usturoi, sare, piper, fulgi de chili si amesteca. Adauga apa si amesteca din nou. Spala si feliaza conopida. Pune pesmet intr-un bol. Tavaleste feliile de conopida prin amestecul de faina, usturoi, condimente si apa si apoi prin pesmet si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru 30 de minute, la 180 °C. Dupa cele 30 de minute, scoate tava si unge feliile de conopida cu sos de soia si da-le din nou la cuptor, la 180 °C pentru inca 15 minute.
Intre timp, pregateste un amestec de avocado pe care il tai cubulete, ceapa rosie (taiata marunt), sare si ½ de legatura de patrunjel, tocat marunt si el. Pune toate aceste ingrediente intr-un bol si blenduieste-le bine.
Pregateste 4 chifle de burger. Pune pe jumatate de chifla amestecul de avocado, ceapa si patrunjel, apoi pune o felie de conopida coapta, mix de salata, rondele de ceapa rosie, jumatati de rosii cherry si la urma cealalta jumatate de chifla.
Pofta buna!