
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 ml ml | Apa minerala Apa minerala | ||
200 g g | Faina Faina | ||
1 linguri lingura | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu | ||
1 bucati bucata | Vinete Vanata | ||
1 bucati bucata | Broccoli Broccoli | ||
1 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | ||
1 bucati bucata | Conopida Conopida | ||
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
1 caserole caserola | Baby spanac Baby spanac | ||
300 g g | Branza de capra Branza de capra | ||
1 linguri lingura | Miere Miere | ||
5 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
500 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
100 ml ml | Sos de soia Sos de soia | ||
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLegume tempura BIO si branza la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam si taiem legumele pe cat posibil la aceeasi dimensiune, in bucati nu foarte mari. E important sa evitam partea din mijloc a vinetei si a dovlecelului.
Taiem marunt ghimbirul si il punem intr-un bol. Peste el adaugam aproximativ 150 ml de sos de soia, o lingura de miere, ulei de floarea soarelui si amestecam. Acum este momentul potrivit sa taiem branza felii groase si sa o adaugam in sos sa se marineze.
Pregatim aluatul tempura: Amestecam faina cu bicarbonat, adaugam ulei de floarea soarelui si apa minerala. Compozitia nu trebuie batuta foarte mult, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca se fac cocoloase.
Punem tigaile la foc si le incingem foarte bine. Trecem legumele prin aluatul tempura si le asezam in uleiul incins si in paralel, asezam si feliile de branza pe tigaia tip grill. In timp ce ungem branza din cand in cand cu sos, pe masura ce se gateste, suntem atenti si la legume: aluatul tempura se gateste foarte repede!
Asezam pe farfurie branza, sosul in care s-a marinat si legumele crocante si suntem gata de savurat!