Burger cu naut si halloumi

Burger cu naut si halloumi
DificultateScazuta
Timp de gatire60 min

Mod de preparare

    Scurgem bine nautul din conserva si il limpezim cu apa rece. Punem in blender nucile, patrunjelul si usturoiul. Amestecam pana sunt maruntite. Adaugam nautul si restul ingredientelor.

    Amestecam din nou cu blenderul pana avem o pasta. Daca pasta este prea moale, mai punem naut si nuci sau pesmet. Daca este prea tare, mai punem putina apa din conserva de naut. Ideal este sa avem la final o compozitie pe care sa o putem modela usor si sa isi pastreze forma.

    Modelam chiftelele de naut pentru burger, le asezam in tava, pe hartie de copt. Ungem fiecare chiftea cu ulei de masline.

    Le coacem in cuptorul incins la 200°C, 20-30 minute sau pana sunt rumenite. Le intoarcem o data in timpul coacerii, pentru a se rumeni uniform.

    Pofta buna!