
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 conserve conserva | Naut Naut | |
100 g g | Miez de nuca Miez de nuca | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 linguri lingura | Condimente Condimente | |
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
2 cutii cutie | Branza halloumi Branza halloumi | |
1 pachete pachet | Chifle hamburger Chifla hamburger | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
6 felii felie | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
6 foi foaie | Salata verde Salata verde | |
Sare
Sare (dupa gust) | ||
Piper
Piper (dupa gust) | ||
Sosuri
Sosuri (la alegere) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurger cu naut si halloumi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgem bine nautul din conserva si il limpezim cu apa rece. Punem in blender nucile, patrunjelul si usturoiul. Amestecam pana sunt maruntite. Adaugam nautul si restul ingredientelor.
Amestecam din nou cu blenderul pana avem o pasta. Daca pasta este prea moale, mai punem naut si nuci sau pesmet. Daca este prea tare, mai punem putina apa din conserva de naut. Ideal este sa avem la final o compozitie pe care sa o putem modela usor si sa isi pastreze forma.
Modelam chiftelele de naut pentru burger, le asezam in tava, pe hartie de copt. Ungem fiecare chiftea cu ulei de masline.
Le coacem in cuptorul incins la 200°C, 20-30 minute sau pana sunt rumenite. Le intoarcem o data in timpul coacerii, pentru a se rumeni uniform.
Pofta buna!