meriți să fii surprins
Burger cu naut si halloumi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 conserve conserva Naut Naut
100 g g Miez de nuca Miez de nuca
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 linguri lingura Condimente Condimente
1 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
2 cutii cutie Branza halloumi Branza halloumi
1 pachete pachet Chifle hamburger Chifla hamburger
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
6 felii felie Ceapa galbena Ceapa galbena
2 bucati bucata Rosii Rosie
6 foi foaie Salata verde Salata verde
Sare Sare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)
Sosuri Sosuri
(la alegere)

Burger cu naut si halloumi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Scurgem bine nautul din conserva si il limpezim cu apa rece. Punem in blender nucile, patrunjelul si usturoiul. Amestecam pana sunt maruntite. Adaugam nautul si restul ingredientelor.

Amestecam din nou cu blenderul pana avem o pasta. Daca pasta este prea moale, mai punem naut si nuci sau pesmet. Daca este prea tare, mai punem putina apa din conserva de naut. Ideal este sa avem la final o compozitie pe care sa o putem modela usor si sa isi pastreze forma.

Modelam chiftelele de naut pentru burger, le asezam in tava, pe hartie de copt. Ungem fiecare chiftea cu ulei de masline.

Le coacem in cuptorul incins la 200°C, 20-30 minute sau pana sunt rumenite. Le intoarcem o data in timpul coacerii, pentru a se rumeni uniform.

Pofta buna!