meriți să fii surprins
Bomboane din curmale si fistic

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cosanzenele Gatesc
Cosanzenele Gatesc
Reteta semnata de Cosanzenele Gatesc.

Ingrediente

30 g g Curmale Curmala
80 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
90 g g Migdale Migdale
90 g g Fistic Fistic
1 bucati bucata Lamai Lamaie
(coaja si suc)
1 varfuri varf Sare Sare
50 g g Fistic Fistic
50 g g Fulgi de nuca de cocos Fulgi de nuca de cocos

Bomboane din curmale si fistic

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(155)

Mod de preparare

Maruntim, pe rand, ovazul, migdalele, fisticul si curmalele. Putem folosi fie un chopper, fie un robot de bucatarie. 

Intr-un bol amestecam ovazul cu migdalele (optional - le puteti praji pentru un gust si mai intens), fisticul, curmalele, coaja si sucul de lamaie si sarea. In cazul in care compozitia iese mult prea uscata mai putem adauga putina apa. 

Luam cate o lingurita din amestec si formam bilute pe care le trecem fie prin fisticul maruntit, fie prin fulgii de cocos si le savuram alaturi de oamenii dragi.

Pofta buna!