
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Oua Ou | |
1 kg kg | Zahar Zahar | |
2 linguri lingura | Sirop de vanilie Sirop de vanilie | |
100 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
Zahar
Zahar (dupa gust) | ||
Margarina
Margarina (dupa gust) | ||
0,5 bucati bucata | Ananas Ananas | |
250 | Capsuni Capsuni | |
1 linguri lingura | Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSufleu de branza cu vanilie si fructe marinate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se separa ouale. Galbenusul se amesteca cu zaharul si cu 1 lingura de sirop de vanilie pana se obtine o spuma groasa. Se adauga branza si se amesteca. Se bate albusul spuma tare si se incorporeaza. Se ung 4 timbale (de cate cca. 150 ml) si se presara cu zahar. Se toarna in ele compozitia de sufleu, se pun in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca 25-30 de minute, la 180 °C, pe baie de aburi.
Intre timp se curata ananasul, se indeparteaza cotorul, iar pulpa se taie bucati mici. Se curata capsunile si se taie in doua sau in patru. Se amesteca cu ananasul, cu restul de sirop si cu otetul balsamic si se lasa putin la marinat. Se serveste imediat cu sufleurile fierbinti.
Sugestie: Langa sufleu puteti servi Croccantucci sau Shortbread Deluxe. Pofta buna!