
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Biscuiti cantuccini Biscuiti cantuccini | |
100 ml ml | Unt Unt | |
400 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
180 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
100 g g | Nuci de macadamia
Nuci de macadamia (prajite) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFelii de ciocolata cu nuci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Asaza intr-o tava (cu dimensiuni de 30 cm x 10 cm) hartie de copt si unge-o bine, iar apoi faramiteaza biscuitii. Amesteca firimiturile cu suficient unt topit pentru a tine compozitia unita. Aseaz-o apoi in tava unsa, iar cu ajutorul unei linguri preseaza preparatul catre baza tavii. Tine-o la rece.
Topeste ciocolata impreuna cu frisca, pana cand se omogenizeaza, apoi adauga nucile de Macadamia tocate. Toarna compozitia obtinuta in tava, peste crusta de biscuiti, si intinde-o uniform. Tine-o la rece.
Scoate prajitura din tava cu 10 minute inainte de a o servi si imparte-o in felii. Se serveste alaturi de o cafea tare.