
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
50 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 plicuri plic | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
1 bucati bucata | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
250 g g | Physalis Physalis | |
50 g g | Zahar Zahar | |
2 linguri lingura | Apa Apa | |
Ciocolata alba
Ciocolata alba (pentru decor) | ||
Ciocolata neagra
Ciocolata neagra (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannacotta cu physalis
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Zaharul, frisca lichida si esenta de vanilie se pun la foc mic si se amesteca frecvent. Inainte sa inceapa sa fiarba, compozitia se ia de pe foc si se strecoara dupa ce s-a mai racit. Gelatina se dizolva in apa rece si se incorporeaza in crema calduta preparata anterior. Se toarna in forme si se lasa la racit in frigider, aproximativ 4 ore.
Fructele de physalis se spala si se taie in 4, un sfert dintre ele se lasa deoparte. Restul de fructe se pun intr-o tigaie cu zaharul si apa. Se lasa pe foc pana se inmoaie si apoi se mixeaza la blender. Optional se pot strecura pentru a elimina semintele.
Vasele cu panna cotta se orneaza cu sosul obtinut si cu sferturi de physalis, iar deasupra se rade ciocolata. Pofta buna!