
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
350 g g | Somon afumat Somon afumat | ||
2 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
1 bucati bucata | Fenicul Fenicul | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
0,5 lingurite lingurita | Otet balsamic Otet balsamic | ||
2 bucati bucata | Grepfruturi Grepfrut |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon afumat cu portocale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Spalam feniculul si il taiem marunt.
2. Separat, curatam somonul, portocalele si grepfruturile si le punem intr-un vas.
3. Rulam feliile de somon ca si cum am forma un trandafir si le punem pe feliile de portocale si grepfrut.
4. Condimentam feniculul intr-un bol cu ulei, sare, piper si otet balsamic si il punem pe deasupra. Servim alaturi de cateva felii de paine integrala prajita. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.