meriți să fii surprins
Somon afumat cu portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

350 g g Somon afumat Somon afumat
2 bucati bucata Portocale Portocala
1 bucati bucata Fenicul Fenicul
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
0,5 lingurite lingurita Otet balsamic Otet balsamic
2 bucati bucata Grepfruturi Grepfrut

Somon afumat cu portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(2)

Mod de preparare

1. Spalam feniculul si il taiem marunt.

2. Separat, curatam somonul, portocalele si grepfruturile si le punem intr-un vas.

3. Rulam feliile de somon ca si cum am forma un trandafir si le punem pe feliile de portocale si grepfrut.

4. Condimentam feniculul intr-un bol cu ulei, sare, piper si otet balsamic si il punem pe deasupra. Servim alaturi de cateva felii de paine integrala prajita. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei