
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
120 g g | Orez
Orez (pentru risotto, cu ciuperci) | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
60 g g | Unt Unt | |
100 g g | Parmezan Parmezan | |
1 l l | Supa de pui Supa de pui | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
120 g g | Pesmet Pesmet | |
120 g g | Faina Faina | |
500 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
200 g g | Ciuperci Ciuperci | |
60 g g | Ceapa Ceapa | |
30 ml ml | Vin alb Vin alb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listArancini de orez cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem la incalzit supa de pui si ne apucam de risotto.
Punem ceapa tocata marunt la calit in unt, apoi punem orezul si prajim pana cand orezul devine translucid. Stropim cu vinul alb si lasam alcoolul sa se evapore, apoi incepem sa hidratam cu supa de pui calda. Tocam ciupercile marunt si le adaugam peste orez dupa prima hidratare. Lasam sa se gateasca pana cand orezul ajunge la consistenta perfecta, hidratand de fiecare data cu supa de pui cat sa acopere orezul.
Odata fiert orezul, legam cu unt si parmezan ras, apoi lasam totul sa se raceasca.
Cand orezul este rece, formam bilute in mijlocul carora punem bucati de mozzarella, dam prin faina, ou si pesmet, ca pe snitele si prajim in baie de ulei.
Servim alaturi de sos de rosii. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.