
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Pere coapte umplute cu branza Roquefort si acoperite cu prosciutto
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam perele de coaja si le taiem in jumatate. Cu ajutorul unei lingurite sau cu un cutit curatam cotorul si semintele. Pentru ca perele sa nu se oxideze, turnam peste ele sucul de la o lamaie.
In cavitatile formate punem bucati de branza Roquefort, apoi le punem la cuptorul incins la 180°C timp de 8 minute.
Imediat ce s-a topit branza, presaram nuca tocata peste tot si acoperim perele cu felii subtiri de prosciutto crudo. Putem acoperi perele cu prosciutto inainte sa le punem la cuptor, dar recomandarea mea este sa consumati prosciutto crudo asa cum este el - crud.
Servim ca aperitiv, pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.