
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
125 g g | Branza tofu Branza tofu | ||
1 legaturi legatura | Rucola Rucola | ||
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
2 bucati bucata | Zucchini Zucchini | ||
Faina alba de grau
Faina alba de grau (dupa gust) | |||
300 g g | Aluat
Aluat (foietaj ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTarta de zucchini cu tofu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie zucchini si lamaile in felii subtiri si rupe tofu in bucati. Incinge cuptorul la 220 °C (200 °C pentru cuptoarele cu ventilatie). Tapeteaza tava cu faina, intinde foietajul, taie 4 dreptunghiuri (6 x 16 cm) si pune-le in tava de copt. Pune deasupra feliile de zucchini si de lamaie si asezoneaza cu sare si piper negru rasnit. Stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si lasa in cuptor timp de aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc.
Pune rucola si tofu deasupra si serveste preparatul garnisit cu uleiul de masline ramas.