« Inapoi

Mousse de ciocolata

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Mousse de ciocolata
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Taie fin ciocolata si topeste-o impreuna cu 200 ml de frisca, pana cand compozitia devine fina.

Fierbe la foc mic mierea sau siropul de artar, pana cand capata o culoare inchisa, cu atentie pentru a nu le arde, iar apoi adauga-le in sosul de ciocolata. Lasa compozitia obtinuta la racit, la temperatura camerei.

Bate cei 200 ml de frisca rece ramasa si incorporeaz-o in mix-ul de ciocolata.

La final, toarna preparatul obtinut in pahare si lasa-l la frigider. Serveste alaturi de fructe de padure sau biscuiti lungi.