
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | ||
60 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | ||
4 linguri lingura | Inghetata
Inghetata (cu ciocolata) | ||
30 ml ml | Whisky bourbon Whisky bourbon | ||
60 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
60 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCiocolata Dom Pedro
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topeste ciocolata impreuna cu frisca pana cand capata o consistenta fina. Las-o la racit, apoi toarn-o pe interiorul a doua pahare de vin rosu, astfel incat sa se scurga in jos, pe margini. Lasa-le apoi deoparte.
Amesteca inghetata impreuna cu whiskey (sau lichior) si lapte, pana cand obtii o compozitie omogena, apoi toarn-o in pahare.
Adauga cate doua lingurite de frisca peste compozitia din fiecare pahar si foloseste un cutit pentru a realiza diverse modele.