meriți să fii surprins
Ciocolata Dom Pedro

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
4 linguri lingura Inghetata Inghetata
(cu ciocolata)
30 ml ml Whisky bourbon Whisky bourbon
60 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
120 ml ml Frisca lichida Frisca lichida

Ciocolata Dom Pedro

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

Topeste ciocolata impreuna cu frisca pana cand capata o consistenta fina. Las-o la racit, apoi toarn-o pe interiorul a doua pahare de vin rosu, astfel incat sa se scurga in jos, pe margini. Lasa-le apoi deoparte.

Amesteca inghetata impreuna cu whiskey (sau lichior) si lapte, pana cand obtii o compozitie omogena, apoi toarn-o in pahare.

Adauga cate doua lingurite de frisca peste compozitia din fiecare pahar si foloseste un cutit pentru a realiza diverse modele.