
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ciocolata Ciocolata | |
Frisca lichida
Frisca lichida (dupa gust) | ||
Zahar vanilat
Zahar vanilat (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Banane Banana | |
Capsuni
Capsuni (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Ananas Ananas | |
1 bucati bucata | Biscuiti Biscuiti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFondue de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciocolata cu lapte se toaca marunt. Se incalzeste frisca, se topeste in ea ciocolata si se potriveste la gust cu zahar vanilat. Se curata bananele si se taie felii groase. Se spala capsunile si se taie in doua. Se curata de coaja ananasul, se indeparteaza cotorul. Pulpa fructului se taie cuburi mari.
Sosul fondue se pune intr-un bol mic, deasupra focului. Fructele si biscuitii se aseaza pe un platou si se servesc cu sosul.