Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
200 g g | Ciocolata Ciocolata | ||
50 ml ml | Apa Apa | ||
2 linguri lingura | Cacao Cacao | ||
1 praf praf | Sare Sare | ||
350 g g | Frisca lichida
Frisca lichida (smantana dulce) | ||
Fructe
Fructe (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMousse de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem intr-un bol ciocolata taiata grosier, apa, cacao, zahar, un praf de sare.
Dam la cuptorul de microunde in reprize de 30 de secunde, amestecand dupa fiecare, pana ciocolata este topita. Putem topi ciocolata si la baie de abur, asezand bolul pe o oala cu apa care clocoteste. Amestecam in continuu cu telul sau o lingura de lemn, pana ciocolata e topita si avem un amestec omogen, lucios.
Batem smantana dulce cu mixerul la viteza mare, pana avem o frisca tare, bine legata. Pastram 5 linguri de frisca pentru decor.
Adaugam frisca peste amestecul de ciocolata. Amestecam cu spatula incet, cu miscari de impaturire.
Impartim amestecul in 6 cupe individuale. Decoram cu frisca baututa, fructe, cacao.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.