« Inapoi

Dulceata de capsuni

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Dulceata de capsuni
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Se curata capsunile si se zdrobesc.

Se amesteca cu sucul de lamaie, se cantaresc si se amesteca cu aceeasi cantitate de zahar, intr-un castron inalt. Se amesteca cu un mixer 15 min., pana compozitia se ingroasa putin.

Se potriveste de gust cu apa de trandafiri sau menta.

Dulceata se toarna in borcane curate, clatite cu apa fierbinte. Se inchid bine borcanele si se pastreaza la rece.

Dulceata astfel se poate pastra 2-3 saptamani si e foarte gustoasa nu doar unsa pe paine, ci si amestecata cu branza sau cu iaurt.