meriți să fii surprins
Tigaie de porc cu varza chinezeasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Gulas Gulas
(porc)
2 catei catel Usturoi Usturoi
25 g g Ghimbir Ghimbir
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust)
1 linguri lingura Zeama de lamaie Zeama de lamaie
6 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
5 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
1 legaturi legatura Praz Praz
150 g g Germeni de soia Germeni de soia
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
50 g g Caju Caju
1 lingurite lingurita Amidon Amidon
200 g g Orez bob lung Orez bob lung
600 g g Varza alba Varza alba
(alba )

Tigaie de porc cu varza chinezeasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:45 h
(74)

Mod de preparare

Spalati carnea, tamponati-o apoi pana se usuca si taiati-o in fasii. Curatati usturoiul si ghimbirul, tocati-le marunt si amestecati-le cu ardeiul iute Mikado, sucul de lamaie si cate 3 linguri de sos de soia si ulei. Adaugati carnea si lasati-o la marinat timp de 60 - 90 minute.

Spalati varza si ceapa. Taiati apoi varza in fasii late de aproximativ un centimetru. Ceapa se taie in forma de inele. Spalati germenii de soia dupa care ii scurgeti bine. Fierbeti orezul Tiradell la flacara mica in 400 de ml de apa cu sare timp de 10 minute . Lasati carnea sa se scurga colectand marinata.

Prajiti apoi carnea in tigaie cu uleiul ramas. Caliti varza si ceapa in sucul lasat de carne in tigaie. Adaugati marinata si carnea si lasati aproximativ 5 minute sa fiarba inabusit. Adaugati samburii de caju si sosul de soia ramas si lasati timp de 3 minute la foc. Dupa gust, mai puteti adauga ardei iute sau sos de soia pe parcurs. Amestecati amidonul cu putina apa si ingrosati astfel sosul. Serviti apoi cu orez.