Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Gulas
Gulas (porc) | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
25 g g | Ghimbir Ghimbir | |
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust) | ||
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
6 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
5 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
1 legaturi legatura | Praz Praz | |
150 g g | Germeni de soia Germeni de soia | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
50 g g | Caju Caju | |
1 lingurite lingurita | Amidon Amidon | |
200 g g | Orez bob lung Orez bob lung | |
600 g g | Varza alba
Varza alba (alba ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTigaie de porc cu varza chinezeasca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati carnea, tamponati-o apoi pana se usuca si taiati-o in fasii. Curatati usturoiul si ghimbirul, tocati-le marunt si amestecati-le cu ardeiul iute Mikado, sucul de lamaie si cate 3 linguri de sos de soia si ulei. Adaugati carnea si lasati-o la marinat timp de 60 - 90 minute.
Spalati varza si ceapa. Taiati apoi varza in fasii late de aproximativ un centimetru. Ceapa se taie in forma de inele. Spalati germenii de soia dupa care ii scurgeti bine. Fierbeti orezul Tiradell la flacara mica in 400 de ml de apa cu sare timp de 10 minute . Lasati carnea sa se scurga colectand marinata.
Prajiti apoi carnea in tigaie cu uleiul ramas. Caliti varza si ceapa in sucul lasat de carne in tigaie. Adaugati marinata si carnea si lasati aproximativ 5 minute sa fiarba inabusit. Adaugati samburii de caju si sosul de soia ramas si lasati timp de 3 minute la foc. Dupa gust, mai puteti adauga ardei iute sau sos de soia pe parcurs. Amestecati amidonul cu putina apa si ingrosati astfel sosul. Serviti apoi cu orez.