meriți să fii surprins
Rata in stil chinezesc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Rata Rata
2 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
1 linguri lingura Miere Miere
1 linguri lingura Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan
2 linguri lingura Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
100 ml ml Vin alb Vin alb
100 ml ml Apa Apa
300 g g Orez camolino Orez camolino
400 g g Legume la tigaie Legume la tigaie
2 linguri lingura Ulei Ulei
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Rata in stil chinezesc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(1)

Mod de preparare

1. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special, o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore.

2. Dupa aceea, o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 °C timp de 2 ore.

3. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa.

4. Intre timp, punem orezul la fiert in 900 g de apa fara sare.

5. Tragem legumele la tigaie la foc iute timp de 3-4 minute, apoi le condimentam.

6. Cand rata este gata, se serveste calda.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.