
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Rata Rata | ||
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | ||
1 linguri lingura | Miere Miere | ||
1 linguri lingura | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | ||
2 linguri lingura | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | ||
2 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | ||
100 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
100 ml ml | Apa Apa | ||
300 g g | Orez camolino Orez camolino | ||
400 g g | Legume la tigaie Legume la tigaie | ||
2 linguri lingura | Ulei Ulei | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRata in stil chinezesc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special, o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore.
2. Dupa aceea, o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 °C timp de 2 ore.
3. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa.
4. Intre timp, punem orezul la fiert in 900 g de apa fara sare.
5. Tragem legumele la tigaie la foc iute timp de 3-4 minute, apoi le condimentam.
6. Cand rata este gata, se serveste calda.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.