meriți să fii surprins
Carne de porc prajita cu sos (Dwaeji Gogi bokum)

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Gulas Gulas
(porc)
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Praz Praz
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
3 linguri lingura Pasta de ardei Pasta de ardei
(iute )
1 linguri lingura Ardei iute Ardei iute
(fulgi)
2 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
1 linguri lingura Usturoi granulat Usturoi granulat
2 linguri lingura Vin alb Vin alb
1 linguri lingura Zahar Zahar
1 linguri lingura Miere Miere
Suc de ghimbir Suc de ghimbir
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 linguri lingura Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan
1 lingurite lingurita Seminte de susan Seminte de susan

Carne de porc prajita cu sos (Dwaeji Gogi bokum)

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

1. Taiem carnea de porc in cuburi si o amestecam cu toate condimentele pentru carne. Taiem ceapa rondele groase, iar prazul si ardeiul iute de-a curmezisul. Le punem pe toate intr-un vas si amestecam incet, lasand totul timp de 20 de minute acoperit.

2. Incingem la foc o tigaie cu putin ulei, punem in ea carnea condimentata si o prajim bine.

3. Dupa ce carnea e bine prajita, adaugam la sfarsit 1 lingura de ulei de seminte de susan si 1 lingurita de seminte de susan prajite. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.