
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarne de porc prajita cu sos (Dwaeji Gogi bokum)
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea de porc in cuburi si o amestecam cu toate condimentele pentru carne. Taiem ceapa rondele groase, iar prazul si ardeiul iute de-a curmezisul. Le punem pe toate intr-un vas si amestecam incet, lasand totul timp de 20 de minute acoperit.
2. Incingem la foc o tigaie cu putin ulei, punem in ea carnea condimentata si o prajim bine.
3. Dupa ce carnea e bine prajita, adaugam la sfarsit 1 lingura de ulei de seminte de susan si 1 lingurita de seminte de susan prajite. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.