Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Gulas
Gulas (porc) | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Praz Praz | |
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
3 linguri lingura | Pasta de ardei
Pasta de ardei (iute ) | |
1 linguri lingura | Ardei iute
Ardei iute (fulgi) | |
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
1 linguri lingura | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
2 linguri lingura | Vin alb Vin alb | |
1 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
Suc de ghimbir
Suc de ghimbir (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 linguri lingura | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | |
1 lingurite lingurita | Seminte de susan Seminte de susan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarne de porc prajita cu sos (Dwaeji Gogi bokum)
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea de porc in cuburi si o amestecam cu toate condimentele pentru carne. Taiem ceapa rondele groase, iar prazul si ardeiul iute de-a curmezisul. Le punem pe toate intr-un vas si amestecam incet, lasand totul timp de 20 de minute acoperit.
2. Incingem la foc o tigaie cu putin ulei, punem in ea carnea condimentata si o prajim bine.
3. Dupa ce carnea e bine prajita, adaugam la sfarsit 1 lingura de ulei de seminte de susan si 1 lingurita de seminte de susan prajite. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.