
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
185 g g | Sparanghel Sparanghel | |
100 g g | Cascaval Cascaval | |
50 g g | Bacon Bacon | |
4 bucati bucata | Rosii Rosie | |
50 ml ml | Vodca Vodca | |
100 g g | Zahar Zahar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSparanghel gratinat cu bacon crocant si rosii confiate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Rosiile se oparesc si se curata de piele. Se taie in doua, se scoate pulpa, se dau prin zahar, dupa care se stropesc cu vodca si se pun in cuptorul incins la 200 de grade Celsius sau la foc mare intr-un vas acoperit cu folie de aluminiu si se lasa 20 de minute.
Se asaza baconul pe o tava cu hartie de copt, peste bacon se pune o alta hartie de copt si se da la cuptor timp de 5 minute.
Se scurge sparanghelul de apa, se pune pe o tava acoperit cu cascaval ras si se lasa la gratinat timp de 5 minute sau pana cand se rumeneste cascavalul.
Se monteaza totul pe farfurie sau pe un blat de lemn.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.