meriți să fii surprins
Sparanghel gratinat cu bacon crocant si rosii confiate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

185 g g Sparanghel Sparanghel
100 g g Cascaval Cascaval
50 g g Bacon Bacon
4 bucati bucata Rosii Rosie
50 ml ml Vodca Vodca
100 g g Zahar Zahar

Sparanghel gratinat cu bacon crocant si rosii confiate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Rosiile se oparesc si se curata de piele. Se taie in doua, se scoate pulpa, se dau prin zahar, dupa care se stropesc cu vodca si se pun in cuptorul incins la 200 de grade Celsius sau la foc mare intr-un vas acoperit cu folie de aluminiu si se lasa 20 de minute.

Se asaza baconul pe o tava cu hartie de copt, peste bacon se pune o alta hartie de copt si se da la cuptor timp de 5 minute.

Se scurge sparanghelul de apa, se pune pe o tava acoperit cu cascaval ras si se lasa la gratinat timp de 5 minute sau pana cand se rumeneste cascavalul.

Se monteaza totul pe farfurie sau pe un blat de lemn.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.