
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 g g | Unt Unt | ||
4 felii felie | Cascaval Cascaval | ||
4 felii felie | Sunca de porc Sunca de porc | ||
4 felii felie | Paine toast Paine toast | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper
Piper (dupa gust) | |||
4 felii felie | Ananas Ananas |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToast Hawaii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frunzulitele de busuioc se rup si se toaca marunt, in afara de cateva care se pastreaza pentru ornat. Se amesteca cu untul, se condimenteaza cu sare si piper. Feliile de ananas se lasa sa se scurga bine.
Feliile de toast se prajesc putin in prajitorul de paine. Se ung cu crema de unt si busuioc. Peste acestea se pune cate 1 felie de sunca, ananas si cascaval si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se gratineaza cca. 5 min. la cuptor, sub gratarul preincalzit, pana se topeste cascavalul. Se orneaza cu restul de busuioc si se servesc imediat.