meriți să fii surprins
Toast Hawaii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

30 g g Unt Unt
4 felii felie Cascaval Cascaval
4 felii felie Sunca de porc Sunca de porc
4 felii felie Paine toast Paine toast
Busuioc Busuioc
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)
4 felii felie Ananas Ananas

Toast Hawaii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(2)

Mod de preparare

Frunzulitele de busuioc se rup si se toaca marunt, in afara de cateva care se pastreaza pentru ornat. Se amesteca cu untul, se condimenteaza cu sare si piper. Feliile de ananas se lasa sa se scurga bine.

Feliile de toast se prajesc putin in prajitorul de paine. Se ung cu crema de unt si busuioc. Peste acestea se pune cate 1 felie de sunca, ananas si cascaval si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se gratineaza cca. 5 min. la cuptor, sub gratarul preincalzit, pana se topeste cascavalul. Se orneaza cu restul de busuioc si se servesc imediat.