meriți să fii surprins
Morcovi cu dovleac si cartof la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Crutoane Crutoane
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
1 bucati bucata Cartofi dulci Cartof dulce
250 g g Dovleac Dovleac
4 kg kg Telina Telina
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
4 bucati bucata Morcovi Morcov
3 linguri lingura Margarina Margarina
1 bucati bucata Cartofi albi noi Cartofi albi noi

Morcovi cu dovleac si cartof la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Taie morcovii cubulete si marunteste ceapa si tulpinile de telina. Taie cele doua tipuri de cartofi si dovleacul, apoi preincalzeste cuptorul la 200 grade C.

Incinge uleiul intr-o cratita mare si adauga toate legumele, pe care le vei sota timp de 15 minute, pana se inmoaie. Asezoneaza dupa gust si pune amestecul de legume intr-o tava potrivita pentru cuptor.

Pentru o textura crocanta, presara crutoanele deasupra si coace la cuptor timp de 15 - 20 de minute, pana cand partea de deasupra se rumeneste.