
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
125 g g | Crutoane Crutoane | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
1 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
250 g g | Dovleac Dovleac | ||
4 kg kg | Telina Telina | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
4 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
3 linguri lingura | Margarina Margarina | ||
1 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMorcovi cu dovleac si cartof la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie morcovii cubulete si marunteste ceapa si tulpinile de telina. Taie cele doua tipuri de cartofi si dovleacul, apoi preincalzeste cuptorul la 200 grade C.
Incinge uleiul intr-o cratita mare si adauga toate legumele, pe care le vei sota timp de 15 minute, pana se inmoaie. Asezoneaza dupa gust si pune amestecul de legume intr-o tava potrivita pentru cuptor.
Pentru o textura crocanta, presara crutoanele deasupra si coace la cuptor timp de 15 - 20 de minute, pana cand partea de deasupra se rumeneste.