
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi noi la tigaie cu spanac si telemea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o sita, spanacul se decongeleaza si se lasa la scurs. Cartofii noi se spala si se pun la fiert in coaja, in apa sarata, timp de 10 - 15 minute, pana devin moi. Se scurg, se curata si se injumatatesc. Ceapa si usturoiul se curata si se taie. Spanacul scurs bine se taie in bucati mari.
Se unge cu ulei o tigaie si se incinge pe foc. Cartofii se rumenesc timp de 5 minute si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa la prajit 1 - 2 minute. Se toarna spanacul si supa si se lasa la fiert, acoperite, timp de 8 - 10 minute.
Maslinele se lasa la scurs si se injumatatesc. Telemeaua se taie marunt. Se adauga maslinele in tigaie si se incing, degustandu-se. Se orneaza cu telemea si se serveste.