
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
100 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | ||
150 ml ml | Supa de legume Supa de legume | ||
2 lingurite lingurita | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
500 g g | Spanac Spanac | ||
1 kg kg | Cartofi albi noi Cartofi albi noi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi noi la tigaie cu spanac si telemea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o sita, spanacul se decongeleaza si se lasa la scurs. Cartofii noi se spala si se pun la fiert in coaja, in apa sarata, timp de 10 - 15 minute, pana devin moi. Se scurg, se curata si se injumatatesc. Ceapa si usturoiul se curata si se taie. Spanacul scurs bine se taie in bucati mari.
Se unge cu ulei o tigaie si se incinge pe foc. Cartofii se rumenesc timp de 5 minute si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa la prajit 1 - 2 minute. Se toarna spanacul si supa si se lasa la fiert, acoperite, timp de 8 - 10 minute.
Maslinele se lasa la scurs si se injumatatesc. Telemeaua se taie marunt. Se adauga maslinele in tigaie si se incing, degustandu-se. Se orneaza cu telemea si se serveste.