
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
8 bucati bucata | Paine toast Paine toast | |
140 g g | Maioneza Maioneza | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
350 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
10 ml ml | Sos de soia Sos de soia | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
Sos remoulade
Sos remoulade (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSandvisuri cu oua si sos remoulade cu busuioc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Rosiile se oparesc cu apa clocotita, se indeparteaza pielita, se taie in doua, se scot semintele, iar pulpa se taie cuburi mici. Se rup frunzulitele de busuioc si se toaca marunt. Se amesteca cu maioneza, se potriveste de gust cu sare, piper si sos de soia. Se incorporeaza cuburile de rosii.
Se curata ouale si se taie felii. Feliile de toast se ung cu sos remoulade, deasupra se aseaza feliile de oua, se acopera cu toast si se taie in doua pe diagonala.