
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 lingurite lingurita | Ulei Ulei | |
1 lingurite lingurita | Miere Miere | |
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | |
Piper Piper | ||
Sare Sare | ||
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
1 bucati bucata | Baghete Bagheta | |
40 g g | Cascaval Cascaval | |
40 g g | Unt Unt | |
3 bucati bucata | Oua Ou | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
6 felii felie | Sunca presata Sunca presata | |
Salata verde Salata verde | ||
8 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSandwich cu sunca si ou
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, prepara sosul vinegreta: pune intr-un bol uleiul, mierea, mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie. Amesteca bine cu o lingurita si gata sosul vinegreta.
Taie bagheta in patru si aseaza feliile de bagheta cu miezul in sus, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge fiecare felie cu putin unt, pune cate 2 felii de cascaval pe 2 dintre feliile de bagheta .
Da la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 200°C, pana se rumenesc putin si cascavalul se topeste.
Apoi, prepara scrobul de oua care trebuie sa fie cremos.
Pune untul intr-o tigaie si cand se topeste, adauga ouale batute(cu ajutorul unei furculite) si amesteca la foc mediu spre mic. Cand ouale sunt gata (nu rumenite), dar cremoase, asezoneaza cu sare si piper si adauga patrunjelul tocat.
Scoate baghetele din cuptor si incepe sa asamblezi sandwich-urile.
Distribuie in mod egal scrobul pe baghetele unse cu unt (nu cele pe care s-au pus feliile de cascaval) , apoi adauga 3 felii de sunca pe fiecare, frunze de salata, rosii cherry si cateva lingurite de vinegreta.
Apoi pune bagheta unsa cu unt si cu cascaval peste bagheta pregatita mai devreme si gata sandwich-ul. Poti servi asa sau il poti taia in doua.