
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
8 fire fir | Menta
Menta (proaspata) | |
40 g g | Migdale Migdale | |
1 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
5 bucati bucata | Portocale Portocala | |
400 g g | Capsuni Capsuni | |
1 cutii cutie | Inghetata
Inghetata (rulada cu cappuccino) | |
1 plicuri plic | Cafea instant
Cafea instant (cappuccino) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de inghetata cu salata de capsuni, portocale si pesto de menta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se rup frunzulitele de menta, se spala si se tamponeaza. Se mixeaza fin cu migdalele.
Se potriveste gustul cu zahar pudra, zeama si coaja de lamaie verde. Se stoarce o portocala si se adauga atata zeama in amestecul cu migdale, pana se obtine un pesto cremos.
Restul portocalelor se curata de coaja in asa fel incat sa se inlature si pielita alba. Fructele se taie transversal in felii, apoi acestea se taie in doua. Capsunile se curata si se taie cuburi. Se amesteca cu portocalele si eventual cu restul de suc de portocale si se repartizeaza pe farfurii. Pe deasupra se pune niste pesto.
Rulada de inghetata se taie felii si se serveste impreuna cu salata de fructe. Pofta buna!