
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 lingurite lingurita | Cafea instant Cafea instant | |
200 ml ml | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
50 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
50 g g | Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte | |
400 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
2 lingurite lingurita | Zahar pudra Zahar pudra | |
Cafea boabe
Cafea boabe (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCupe cu crema de ciocolata si cafea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-o ceasca o lingura de apa clocotita si dizolvati cafeaua espresso instant. Puneti ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, laptele si cafeaua intr-un bol termorezistent si fierbeti la bain marie, la foc mic. Amestecati pana se topeste si ciocolata devine neteda. Puneti bolul deoparte si lasati sa se raceasca putin.
Bateti frisca (jumatate, 200 ml) si incorporati-o in amestecul de ciocolata treptat, pana se omogenizeaza. Impartiti amestecul in cesti espresso (pe jumatate) si puneti-le la frigider in timp ce preparati crema pentru topping. Intr-un bol, bateti frisca ramasa cu putin zahar pudra, pana se formeaza ca o bezea.
Scoateti cestile din frigider si ornati cu ajutorul unei lingurite cu frisca pregatita, apoi puneti cateva aschii de ciocolata si 1, 2 boabe de cafea.