Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 kg kg | Inghetata
Inghetata (cu vanilie) | |
300 g g | Fructe de padure Fructe de padure | |
10 bucati bucata | Bezele Bezele |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDesert cu inghetata, bezele si fructe de padure
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se asaza o folie de plastic pe o tava rotunda, cu peretii detasabili. Intre timp, se lasa putina inghetata la dezghetat, pana se inmoaie, avand insa grija sa nu se topeasca de tot.
Ulterior, se pune o treime din inghetata in tava, deasupra careia se distribuie jumatate din cantitatea de fructe de padure, apoi jumatate din bezelele sfaramate. Se repeta straturile, terminand cu ultima treime din inghetata. Se acopera cu folia de plastic si se lasa la racit in congelator, pentru 3 - 4 ore.
Dupa ce timpul de congelare a trecut, se scoate desertul din congelator, se decoreaza cu fructe de padure si este gata de servit.