meriți să fii surprins
Desert cu inghetata, bezele si fructe de padure

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 kg kg Inghetata Inghetata
(cu vanilie)
300 g g Fructe de padure Fructe de padure
10 bucati bucata Bezele Bezele

Desert cu inghetata, bezele si fructe de padure

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(3)

Mod de preparare

Se asaza o folie de plastic pe o tava rotunda, cu peretii detasabili. Intre timp, se lasa putina inghetata la dezghetat, pana se inmoaie, avand insa grija sa nu se topeasca de tot.

Ulterior, se pune o treime din inghetata in tava, deasupra careia se distribuie jumatate din cantitatea de fructe de padure, apoi jumatate din bezelele sfaramate. Se repeta straturile, terminand cu ultima treime din inghetata. Se acopera cu folia de plastic si se lasa la racit in congelator, pentru 3 - 4 ore.

Dupa ce timpul de congelare a trecut, se scoate desertul din congelator, se decoreaza cu fructe de padure si este gata de servit.