
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pere Para | |
4 linguri lingura | Miere Miere | |
Esenta de vanilie
Esenta de vanilie (dupa gust) | ||
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 linguri lingura | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
50 g g | Miez de nuca Miez de nuca |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPere coapte cu miere si scortisoara
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 190 de grade si se pregateste o tava pentru copt. Perele se taie in jumatati si se curata cotorul acestora cu ajutorul unei linguri.
Se pudreaza jumatatile de para cu putina scortisoara, iar in cavitatile formate se toarna un sirop facut rapid din miere si esenta de vanilie. Perele se dau la cuptor pentru 25 de minute, cat sa se inmoaie bine si sa inceapa sa prinda culoare.
La final se servesc cu miez de nuca si fulgi de ovaz pentru o textura crocanta care sa contrasteze cu perele moi si dulci. Pofta buna!