meriți să fii surprins
Musli cu fructe de padure

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 linguri lingura Miere Miere
1 cesti ceasca Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
60 g g Nuci braziliene Nuci braziliene
60 g g Alune de padure Alune de padure
3 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
6 cesti ceasca Fructe de padure Fructe de padure

Musli cu fructe de padure

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(6)

Mod de preparare

Daca folosesti fructe de padure proaspete, preincalzeste cuptorul la 180 grade C; daca folosesti fructe de padure congelate, preincalzeste cuptorul la 160 0C. Taie fructele in bucati si cubulete.

Amesteca fructele de padure cu zaharul si imparte compozitia in patru vase ceramice sau cesti potrivite pentru cuptor.

Marunteste nucile intr-un robot de bucatarie, apoi amesteca-le cu restul ingredientelor pentru topping.

Pune topping-ul peste fructe si coace timp de 20 de minute, daca ai folosit fructe proaspete si 30 de minute daca ai folosit fructe congelate, pana cand fructele clocotesc si topping-ul se rumeneste. Serveste cald, cu lapte sau iaurt de soia.