
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
2 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
2 linguri lingura | Miere Miere | ||
1 cesti ceasca | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | ||
60 g g | Nuci braziliene Nuci braziliene | ||
60 g g | Alune de padure Alune de padure | ||
3 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | ||
6 cesti ceasca | Fructe de padure Fructe de padure |
Musli cu fructe de padure
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Daca folosesti fructe de padure proaspete, preincalzeste cuptorul la 180 grade C; daca folosesti fructe de padure congelate, preincalzeste cuptorul la 160 0C. Taie fructele in bucati si cubulete.
Amesteca fructele de padure cu zaharul si imparte compozitia in patru vase ceramice sau cesti potrivite pentru cuptor.
Marunteste nucile intr-un robot de bucatarie, apoi amesteca-le cu restul ingredientelor pentru topping.
Pune topping-ul peste fructe si coace timp de 20 de minute, daca ai folosit fructe proaspete si 30 de minute daca ai folosit fructe congelate, pana cand fructele clocotesc si topping-ul se rumeneste. Serveste cald, cu lapte sau iaurt de soia.