meriți să fii surprins
Pere cu branza ricotta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
1 linguri lingura Miere Miere
100 g g Alune de padure Alune de padure
2 bucati bucata Pere Para
(din compot)
Frisca Frisca
(dupa gust)
Scortisoara macinata Scortisoara macinata
(dupa gust)
Menta Menta
(dupa gust)
100 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra

Pere cu branza ricotta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(3)

Mod de preparare

1. Amestecam ricotta cu mierea si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.

2. Topim ciocolata ramasă cu 2 linguri de apa si o impartim uniform in patru farfurii.

3. Asezam cate 2 jumatati de para curatate de miez pe fiecare farfurie si umplem cu amestecul de ricotta, adaugam alunele sfaramate si ornam cu frisca, putina scortisoara si frunze de menta. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.