
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
1 linguri lingura | Miere Miere | ||
100 g g | Alune de padure Alune de padure | ||
2 bucati bucata | Pere
Para (din compot) | ||
Frisca
Frisca (dupa gust) | |||
Scortisoara macinata
Scortisoara macinata (dupa gust) | |||
Menta
Menta (dupa gust) | |||
100 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPere cu branza ricotta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam ricotta cu mierea si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.
2. Topim ciocolata ramasă cu 2 linguri de apa si o impartim uniform in patru farfurii.
3. Asezam cate 2 jumatati de para curatate de miez pe fiecare farfurie si umplem cu amestecul de ricotta, adaugam alunele sfaramate si ornam cu frisca, putina scortisoara si frunze de menta. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.