meriți să fii surprins
Tartine cu ricotta si capsuni

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 bucati bucata Paine ciabatta Paine ciabatta
1 lingurite lingurita Zahar Zahar
250 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
100 g g Sunca presata Sunca presata
(taraneasca)
200 g g Capsuni Capsuni
1 linguri lingura Otet balsamic Otet balsamic

Tartine cu ricotta si capsuni

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(2)

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de paine. Eu mereu aleg de la Lidl ciabatta sau painea cu masline, care sunt mereu proaspete, tocmai scoase din cuptor.

Taiem felii de cca 1 cm grosime si le asezam intr-o tava, apoi le dam 10 minute la cuptorul incins la 180°C.

Daca va place painea mai bine prajita, bineinteles ca puteti sa tineti la cuptor 15 minute.

Intre timp, taiem capsunii marunt si ii amestecam cu reductia de otet balsamic si zaharul. Ungem apoi fiecare felie de paine cu un strat generos de ricotta, apoi punem o lingura de capsuni si o felie de sunculita taraneasca. D-E-L-I-C-I-O-S!!!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.