Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Paine ciabatta Paine ciabatta | |
1 lingurite lingurita | Zahar Zahar | |
250 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | |
100 g g | Sunca presata
Sunca presata (taraneasca) | |
200 g g | Capsuni Capsuni | |
1 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartine cu ricotta si capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai ne ocupam de paine. Eu mereu aleg de la Lidl ciabatta sau painea cu masline, care sunt mereu proaspete, tocmai scoase din cuptor.
Taiem felii de cca 1 cm grosime si le asezam intr-o tava, apoi le dam 10 minute la cuptorul incins la 180°C.
Daca va place painea mai bine prajita, bineinteles ca puteti sa tineti la cuptor 15 minute.
Intre timp, taiem capsunii marunt si ii amestecam cu reductia de otet balsamic si zaharul. Ungem apoi fiecare felie de paine cu un strat generos de ricotta, apoi punem o lingura de capsuni si o felie de sunculita taraneasca. D-E-L-I-C-I-O-S!!!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.