
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
50 g g | Piscoturi Piscot | |
7 g g | Miere Miere | |
2 linguri lingura | Compot de piersici Compot de piersici | |
50 g g | Zmeura Zmeura |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartine dulci cu branza fina
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-un castron amestecam branza de vaci impreuna cu mierea.
2. Aranjam pe o farfurie piscoturile de sampanie inmuiate in prealabil in compotul de fructe.
3. Deasupra punem branza de vaci indulcita.
4. Decoram cu zmeura, iar optional putem rade niste ciocolata neagra pe deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.