
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | ||
500 g g | Frisca lichida Frisca lichida | ||
50 g g | Zahar Zahar | ||
1 lingurite lingurita | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | ||
2 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
1 bucati bucata | Grepfruturi Grepfrut | ||
1 bucati bucata | Zahar vanilat Zahar vanilat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMini Panna Cotta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata de coaja ghimbirul si se taie bucatele.
Se adauga zahar si smantana si se pun impreuna la fiert la foc mic, amestecand din cand in cand. Se lasaputin la racit, apoi se trec printr-o strecuratoare.
Se dizolva gelatina in apa rece, incorporandu-se in crema calda, preparata anterior. Se toarna in opt pahare mici de sticla sau plastic transparent si se lasa la racit, la frigider, cca. 4 ore.
Fructele se decojesc, se feliaza si se curata de pielite, apoi se amesteca cu zaharul vanilinat. Se distribuie deasupra preparatului si se servesc imediat.
Dupa preferinte, daca se doreste ca Panna Cotta sa fie intarita astfel incat sa poata fi rasturnata din pahare, in forma dorita, se foloseste la preparare o lingurita cu varf de gelatina.