
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
220 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
100 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
5 g g | Praf de copt Praf de copt | ||
1 praf praf | Sare Sare | ||
40 g g | Cacao Cacao | ||
70 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
140 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
1 lingurite lingurita | Esenta de rom Esenta de rom | ||
80 g g | Merisoare Merisoare | ||
Mure Mure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiscuiti cu cacao si merisoare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol amestecati ingredientele solide: faina, zaharul pudra, praful de copt, sarea si cacao. Intr-un alt bol amestecati ingredientele lichide: uleiul, iaurtul grecesc si esenta de rom.
In bolul cu ingrediente solide, adaugati si merisoarele si amestecati. Apoi, adaugati ingredientele lichide peste cele solide si omogenizati bine totul pana obtineti un aluat.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt.
Cu ajutorul unei linguri, formati biscuitii. Luati aluat cu o lingura si formati o mingiuta, apoi, dupa ce o puneti in tava, pe hartia de copt, o aplatizati cu ceva (noi i-am aplatizat cu o forma de ramekin). Bagati la cuptor, la 180°C, timp de 12-15 minute.
Puteti servi ca atare sau alaturi de o mure sau zmeura. Pofta buna!