meriți să fii surprins
Biscuiti cu cacao si merisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

220 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
100 g g Zahar pudra Zahar pudra
5 g g Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare Sare
40 g g Cacao Cacao
70 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
140 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
1 lingurite lingurita Esenta de rom Esenta de rom
80 g g Merisoare Merisoare
Mure Mure

Biscuiti cu cacao si merisoare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(11)

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati ingredientele solide: faina, zaharul pudra, praful de copt, sarea si cacao. Intr-un alt bol amestecati ingredientele lichide: uleiul, iaurtul grecesc si esenta de rom.

In bolul cu ingrediente solide, adaugati si merisoarele si amestecati. Apoi, adaugati ingredientele lichide peste cele solide si omogenizati bine totul pana obtineti un aluat.

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt.

Cu ajutorul unei linguri, formati biscuitii. Luati aluat cu o lingura si formati o mingiuta, apoi, dupa ce o puneti in tava, pe hartia de copt, o aplatizati cu ceva (noi i-am aplatizat cu o forma de ramekin). Bagati la cuptor, la 180° C, timp de 12-15 minute.

Puteti servi ca atare sau alaturi de o mure sau zmeura. Pofta buna!