meriți să fii surprins
Budinca cu branza de vaci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Branza de vaca Branza de vaca
200 g g Smantana 20% Smantana 20%
2 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
1 bucati bucata Zahar vanilat Zahar vanilat
2 linguri lingura Alune de padure Alune de padure
1 linguri lingura Gelatina alimentara Gelatina alimentara
200 g g Compot de mandarine Compot de mandarine
300 g g Piscoturi Piscot
1 bucati bucata Mandarine Mandarina

Budinca cu branza de vaci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(6)

Mod de preparare

1. Lasam mandarinele din compot sa se scurga.

2. Punem la inmuiat gelatina in sucul de la mandarine timp de 10 minute, apoi o dam un clocot si o lasam sa se tempereze.

3. Dupa temperare, amestecam branza de vaci cu smantana, mandarinele, gelatina, zaharul si alunele pisate.

4. Asezam piscoturile intr-un vas de sticla, apoi turnam compozitia de branza, dam budinca la frigider timp de 50 de minute, dupa care o portionam.

5. Se serveste alaturi de o pralina de ciocolata. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.