
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
2 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 bucati bucata | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
2 linguri lingura | Alune de padure Alune de padure | |
1 linguri lingura | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
200 g g | Compot de mandarine Compot de mandarine | |
300 g g | Piscoturi Piscot | |
1 bucati bucata | Mandarine Mandarina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBudinca cu branza de vaci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Lasam mandarinele din compot sa se scurga.
2. Punem la inmuiat gelatina in sucul de la mandarine timp de 10 minute, apoi o dam un clocot si o lasam sa se tempereze.
3. Dupa temperare, amestecam branza de vaci cu smantana, mandarinele, gelatina, zaharul si alunele pisate.
4. Asezam piscoturile intr-un vas de sticla, apoi turnam compozitia de branza, dam budinca la frigider timp de 50 de minute, dupa care o portionam.
5. Se serveste alaturi de o pralina de ciocolata. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.