
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
clatite
300 g g | Faina Faina | |
60 g g | Cacao Cacao | |
Sare Sare | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
50 g g | Zahar Zahar | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Unt
Unt (topit) | |
275 ml ml | Lapte Lapte | |
100 ml ml | Cafea
Cafea (tare, neindulcita) |
crema de tiramisu
4 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | |
80 g g | Zahar Zahar | |
2 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
0,25 bucati bucata | Portocale Portocala | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisu pancakes
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol faina, cacao, sare, praf de copt si zaharul. Amestecati bine totul si apoi adaugati ouale, untul topit, laptele si cafeaua tare, neindulcita. Amestecati bine cu ajutorul unui tel astfel incat sa obtineti o compozitie omogena.
Puneti pe foc o tigaie si adaugati o picatura de ulei. Cand sfaraie, turnati cu o lingura din aluatul pregatit mai devreme. Gatiti pancakes-urile pana apar bule pe suprafata lor, apoi intoarceti si gatiti inca putin. Repetati pana terminati toata compozitia.
Apoi, pregatiti crema de tiramisu. Puneti un bol termorezistent la bain marie, adaugati galbenusurile, zaharul, zaharul vanilinat, zeama de portocala si mixati bine. Luati de pe foc si mixati din nou pana isi dubleaza volumul. Adaugati frisca si mixati din nou pana se incorporeaza si apoi adaugati mascarpone si amestecati cu o spatula pana se incorporeaza.
Pentru ganache, puneti pe foc frisca lichida si adaugati ciocolata. Amestecati bine pana se topeste ciocolata. Dati ganache-ul la o parte.
Puneti pe un platou un pancake, un strat de crema, un pancake, un strat de crema si tot asa pana terminati toate pancake-urile si obtineti un turnulet.
Deasupra, ornati cu ganache-ul de ciocolata.
Pofta buna!