meriți să fii surprins
Mici Fantome (bezele) de Halloween

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

15 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
1 varfuri varf Sare iodata fina Sare iodata fina
150 g g Zahar pudra Zahar pudra
2 bucati bucata Oua Ou

Mici Fantome (bezele) de Halloween

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(6)

Mod de preparare

Se cerne zaharul pudra. Se bat albusurile cu sare pâna se întaresc. Se adauga treptat zaharul pudra, câte o lingura, în timp ce se bate în continuare pâna se obtine o spuma groasa, stralucitoare. Se umple o punga de ornat de dimensiune medie si se spriteaza mici fantome pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc în cuptorul preîncalzit, la 120 °C, timp de cca. 1 ora, pâna devin crocante si sunt înca albe. Se lasa sa se raceasca complet.

Se marunteste ciocolata amaruie si se topeste în bain-marie. Se umple o punga pentru congelare, se taie un colt foarte mic si se spriteaza fetele fantomelor. Se lasa la uscat.