
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGato di patate alla Napoletana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Vreti sa incercati o reteta care sa va faca sa strigati La vita e bella? Nu e deloc greu, urmati instructiunile mele, ascultati o cantoneta in timp ce gatiti si totul o sa mearga ca pe roate!
Se fierb cartofii cu coaja, apoi se decojesc si se zdrobesc. Se adauga lapte, unt si parmezan gratinat. Se amesteca bine de tot ingredientele, apoi se asaza in doua straturi, adaugand si patru oua fierte temeinic. La sfarsit, se acopera cu pesmet si parmezan.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se introduce la cuptor timp de 40 de minute, la o temperatura de 160 de grade. Se serveste cat e calda. Viva Napoli, viva Italia e buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.