meriți să fii surprins
Gato di patate alla Napoletana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Pesmet Pesmet
4 bucati bucata Oua Ou
250 g g Unt Unt
800 g g Cartofi dulci Cartof dulce
100 ml ml Lapte proaspat 3.5% Lapte proaspat 3.5%
200 g g Parmezan ras Parmezan ras

Gato di patate alla Napoletana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(20)

Mod de preparare

Vreti sa incercati o reteta care sa va faca sa strigati La vita e bella? Nu e deloc greu, urmati instructiunile mele, ascultati o cantoneta in timp ce gatiti si totul o sa mearga ca pe roate!

Se fierb cartofii cu coaja, apoi se decojesc si se zdrobesc. Se adauga lapte, unt si parmezan gratinat. Se amesteca bine de tot ingredientele, apoi se asaza in doua straturi, adaugand si patru oua fierte temeinic. La sfarsit, se acopera cu pesmet si parmezan.

Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se introduce la cuptor timp de 40 de minute, la o temperatura de 160 de grade. Se serveste cat e calda. Viva Napoli, viva Italia e buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.